Cash en Carry

Cash en Carry - schermafbeelding_2016-04-03_om_11

Cash en Carry, met onze nieuwe Cash en Carry hopen wij een nog grotere groep ondernemers en handelaren te mogen bereiken.

In één van onze loodsen aan de Tunen te Witmarsum is inmiddels een ruimte gereserveerd voor onze nieuwe Cash en Carry.
Hier gaan wij een grote verscheidenheid aan producten presenteren welke direct aangekocht kan worden.

houd onze website in de gaten of meld u aan om onze nieuwsbrief te ontvangen waarin wij verschillende nieuwe partijen aan bieden.

Download ook onze App
 
Cash en Carry - apple_store Cash en Carry - pm-android-store

Pagina's

Nieuws

Artikelen

 • 1000 dingen doen in Amsterdam

  1000 dingen doen in Amsterdam

  1000 dingen doen in Amsterdam laat zien dat Amsterdam veel meer te bieden heeft dan de Dam, Madam Tussauds en het Anne Frankhuis. Deze inspiratiegids neemt lezers mee naar gekke, speciale, spectaculaire en onbekende activiteiten. Een rondreis langs vergeten hofjes, bijzondere architectuur, culinaire hoogstandjes en eigentijdse stadsavonturen. Als klap op de vuurpijl vertellen tien bekende Amsterdammers over hun favoriete plekken in hun geliefde stad. Een unieke gids voor iedereen die van Amsterdam houdt en wel eens iets anders wil doen!

  Recensie(s)

  Selectie van duizend activiteiten in Amsterdam, waarvan het overgrote deel de platgetreden hoogtepunten buiten beschouwing laat. De bestemmingen varieren van aparte winkeltjes, hippe horeca, bijzondere architectuur en trendy nachtclubs tot audiotours op straat, rondleidingen in theaters, sportieve activiteiten, goed verborgen groene paradijsjes en onbekende galerieen. Bijvoorbeeld de tandenborstelwinkel, designhotel Canalhouse, de museumtram en de fietsbrug Nescio. De activiteiten zijn per stadsdeel geordend. Beschreven in ultrakorte vlotte teksten onder leuke kopjes met verwijzing naar adres en/of website. Geillustreerd met foto's en themalijstjes (spierpijn, geld speelt geen rol, filmhuizen). Achterin een register die de lemma's op soort (museum, sport, winkel, restaurant) ontsluit. Toch valt het niet mee, snel iets van je gading te vinden. Een overzicht ontbreekt en de teksten moeten gelezen worden om een eerste indruk van de activiteit en de locatie te krijgen. Wel een uitstekende selectie voor eigentijdse beleving van de hoofdstad.

  Ria Warmerdam


  Partij :

  Aantal : 768 stuks
  Pallets : 1 stuks
  Retailwaarde : € 14,40
  Take all prijs : € 1,45 p/st

 • Amsterdam op de helling

  Amsterdam op de Helling

  Rond 1970 was een groot deel van Amsterdam in verval. Wat was daarvan de oorzaak, en wat werd eraan gedaan? Amsterdam op de helling is een boek over de meest spectaculaire stadsvernieuwing in Nederland.

  Zonder slag of stoot ging het niet: de omvangrijke stadsvernieuwing in de jaren zeventig en tachtig. onder het motto 'bouwen voor de buurt' ondergingen vervallen wijken een ingrijpende verandering, met als resultaat dat verkrotting en achterbuurten voorgoed geschiedenis waren.

  In Amsterdam op de helling beschrijft Herman de Liagre Böhl hoe de vernieuwingen in hun werk zijn gegaan, met aan de ene kant flamboyante bestuurders als jan Schaefer en Han Lammers, en aan de andere kant krakers en (andere) boze bewoners, maar uiteindelijk ook veel dankbare Amsterdammers.

  Recensie(s)

  In Amsterdam zijn de oude volkswijken zoals de Kinkerbuurt, de Pijp en de Nieuwmarkt, door de stadsvernieuwing die in de jaren zeventig van de twintigste eeuw op gang is gekomen, weer leefbaar. Bij deze renovaties is er een centrale rol voor de Amsterdamse wethouder Jan Schaefer, die bij zijn aantreden in 1978 politieke verantwoordelijkheid nam voor elf stadsvernieuwingsgebieden. De rol van Schaefer wordt in het boek geplaatst in een historische context. Kort en bondig worden onder meer het ontstaan van de binnenstad, de revolutiebouw van eind negentiende eeuw en het belang van de Amsterdamse School, ideologisch verwant aan de sociaal democratie, geschetst. Binnen dit proces is een prominente rol weggelegd voor de kraakbeweging, de luis in de pels van de bestuurders. Het taalgebruik in dit standaardwerk is zeer verzorgd. Binnen de intelligente teksten is veel ruimte gegeven voor historische anekdotes. Een uitgebreid notenapparaat, bronnenoverzicht en register vormen de bijlagen van dit belangrijke naslagwerk over een stad in ontwikkeling. Het boek bevat foto's in kleur en zwart-wit vanaf eind negentiende eeuw tot nu.

  Ruud Booms  Partij :

  Aantal : 304 stuks
  Pallets : 1 stuks
  Retailwaarde : € 31,50 /excl. € 3,50 verzendkosten
  Take all prijs : € 3,15 p/st

 • Amsterdam, Het Mekka Van De Volkshuisvesting

  Amsterdam, Het Mekka Van De Volkshuisvesting

  Met de revolutionaire Woningwet van 1901, het elan van bestuurders als Wibaut en de inspiratie van Berlage en later de Amsterdamse School heeft een handvol woningbouwverenigingen van het vooroorlogse Amsterdam in een relatief korte periode een mekka van de volkshuisvesting gemaakt. Zo kon de architectuur tot stand komen waar Amsterdam nog steeds beroemd door is. In deze publicatie wordt dit succesverhaal voor het eerst te boek gesteld. Er wordt uitgebreid ingegaan op de belangrijkste hoofdpersonen (architecten en bestuurders) en hun idee'n en op het bestuurlijke, intellectuele en architectonische klimaat waarin deze internationaal geroemde volkswoningbouw tot stand kwam. Het boek sluit af met een complete en rijk ge•llustreerde catalogus van alle in deze periode gerealiseerde Amsterdamse woningbouwprojecten.


  Partij :

  Aantal : 400 stuks
  Pallets : 2 stuks
  Retailwaarde : € 21,45
  Take all prijs : € 2,15 p/st

 • De Avontuurlijke Minnaar

  De avontuurlijke minnaar

  Seks is een avontuur – ontdek je verlangens

  Vertrouwen in je partner is de basis van alle seks. Daarna kun je een hoger niveau bereiken waarin je dieper ingaat op de geheime verlangens van je partner. Dit boek is een perfecte metgezel op momenten waarop je inspiratie zoekt voor het verhogen van je adrenalinepeil en wanneer het nodig is om de grenzen van je relatie te verleggen.


  Partij :

  Aantal : 1.872 stuks
  Pallets : 1 stuks
  Retailwaarde : € 6,40
  Take all prijs : € 0,65 p/st

  Bijzonderheden : past door brievenbus

 • Pallet behang

 • Geef mij maar Amsterdam

  Geef mij maar Amsterdam

  Wat vertellen de gezongen getuigenissen van Amsterdammers over de geschiedenis van hun stad? Waar hield de Amsterdammer zich mee bezig, waarom maakte hij zich de afgelopen eeuw kwaad of waartegen zette hij zich af? En wat is er allemaal bewaard gebleven aan Amsterdamse straatliederen, protestliederen, cabaretliederen en raps?Patrick van den Hanenberg en Lisa Wade vertellen in Geef mij maar Amsterdam op toegankelijke wijze de geschiedenis van Amsterdam aan de hand van de liedjes die er werden gezongen. De unieke vondsten die ze deden geven een ongekend beeld van het ware leven in de zo bejubelde stad.

  Recensie(s)

  De gezongen geschiedenis van Amsterdam vanaf 1900 tot 2006 is een ontdekkingsreis naar het in liederen vastgelegde verleden van een bijzondere stad. Elk decennium heeft een groot aantal levensliederen opgeleverd. In de teksten van uiteenlopende artiesten als Louis Davids, Eduard Jacobs, Pisuisse, Johnny Jordaan, Tante Leen en het rapduo Lange Frans en Baas B klinkt het leven van de straat. De levensliedjes zijn vooral ontstaan in de Amsterdamse Jordaan en snijden onderwerpen aan als liefde, dood, armoede, drankmisbruik en eenvoudig plezier aan de Amsterdamse grachten en rond de Westerkerk. De liedteksten zijn geintegreerd in de onderscheiden historische feiten. De daarbijhorende informatieve teksten zijn sober en tippen kort de meest indrukwekkende gebeurtenissen aan, zoals de moord op Theo van Gogh in november 2004. Een uitgebreid notenapparaat geeft per hoofdstuk informatie over tekstschrijvers, zangers en componisten. Naast een literatuur- en bronnenoverzicht is een namenregister opgenomen. Met zwart-witfoto's.

  Ruud Booms  Partij :

  Aantal : 270 stuks
  Pallets : 1 stuks
  Retailwaarde : € 13,49 /excl. € 3,50 verzendkosten
  Take all prijs : € 1,35 p/st

 • In and Out of Amsterdam

  In and Out of Amsterdam

  Published to accompany a major exhibition at The Museum of Modern Art showing from 19 July to 5 October 2009. During the 1960s and 1970s, Amsterdam was a nexus of intense art activities, drawing artists from all over the world including Stanley Brouwn, Gilbert & George, Sol Lewitt, Chartotte Posenenske, Allen Ruppersberg, and Lawrence Weiner. Reciprocally, some of the most influential Dutch artists traveled abroad extensively before establishing themselves in Amsterdam: Jan Dibbets studied in London, while Ger van Elk and Bas Jan Ader trained in Los Angeles. As a result of this new mobility, a dynamic cross-pollination of ideas and influences took place between artists of different nationalities, and many produced works directly related to the notion of travel and the city that fostered them. ln & Out of Amsterdam presents more than 120 works - including works on paper, installations, photographs and films - by artists who were part of this remarkable creative culture. Essays, accompanied by lively illustrations and documentary photographs, illuminate the significance of these works as welt as the unprecedented role that prints, bulletins posters, mail art, artists' book and ephemera played in the artists' discourse. A brief essay or interview introduces each artist, and an extensive chronology, bibliography and illustrated checklist round out this unique volume.


  Partij :

  Aantal : 36 stuks
  Pallets : 0,1 stuks
  Retailwaarde : € 22,50
  Take all prijs : € 2,25 p/st

 • Mixpallet boeken kavel 0118-002

  Mixpallet boeken 
  500 stuks

  Kavel 0118-001

  Mixpallet boeken bestaande uit 500 nieuwe boeken.
  Alle boeken staan op meegeleverde lijst vermeld.
  Per mixpallet zijn maximaal 10 boeken per titel en minimaal 50 titels.
  Gemiddelde retailwaarde ligt boven de € 10,- p/st

  Veilinggegevens :

  Datum : 25-01-2018
  Tijdstip : vanaf 12:00 uur kijken - vanaf 14:00 uur veilen
  Kavelnummer : 0118-001
  Startbod € 125,-

   

 • Mixpallet boeken kavel 0118-003

  Mixpallet boeken 
  500 stuks

  Kavel 0118-001

  Mixpallet boeken bestaande uit 500 nieuwe boeken.
  Alle boeken staan op meegeleverde lijst vermeld.
  Per mixpallet zijn maximaal 10 boeken per titel en minimaal 50 titels.
  Gemiddelde retailwaarde ligt boven de € 10,- p/st

  Veilinggegevens :

  Datum : 25-01-2018
  Tijdstip : vanaf 12:00 uur kijken - vanaf 14:00 uur veilen
  Kavelnummer : 0118-001
  Startbod € 125,-

   

 • Mixpallet boeken kavel 0118-004

  Mixpallet boeken 
  500 stuks

  Kavel 0118-001

  Mixpallet boeken bestaande uit 500 nieuwe boeken.
  Alle boeken staan op meegeleverde lijst vermeld.
  Per mixpallet zijn maximaal 10 boeken per titel en minimaal 50 titels.
  Gemiddelde retailwaarde ligt boven de € 10,- p/st

  Veilinggegevens :

  Datum : 25-01-2018
  Tijdstip : vanaf 12:00 uur kijken - vanaf 14:00 uur veilen
  Kavelnummer : 0118-001
  Startbod € 125,-

   

Google pagina's