Goedkope handel kopen

Goedkope handel kopen - schermafbeelding_2016-04-03_om_11

Goedkope handel kopen is een sport. Goedkope handel kopen is de eerste winst! Op zoek naar Goedkope handel? Dit kunnen wij bieden met regelmatig wisselende grote en kleine partijen zit er altijd goedkope handel voor je tussen.

Ben je markthandelaar, retailer, handelaar of gewoon op zoek naar goedkope handel, neem dan contact met ons op of plan een afspraak.

direct contact opnemen

 

Download ook onze handige gratis App met actueel aanbod.

Goedkope handel kopen - apple_store Goedkope handel kopen - pm-android-store

Pagina's

Nieuws

Artikelen

 • Ziek of zwak

  Ziek of zwak

  Zijn verslaafden patiënten, zwakkelingen of gewoon lastpakken? Moet hun behandeling zich richten op afkicken of op het ondersteunen van chronisch, gecontroleerd gebruik? In Ziek of zwak schetst Gemma Blok de historische achtergrond bij deze actuele discussies. 

  De Nederlandse verslavingszorg ontstond eind negentiende eeuw vanuit de wens drankzuchtigen te 'redden' en genezen. Naast afkicken ontstond na de nodige strijd binnen de sector een tweede doelstelling: 'harm reduction', het beperken van de sociale en medische schade die een verslaving aanricht. 

  De geschiedenis van de verslavingszorg wordt gekenmerkt door tegenstrijdigheden. Men startte vanuit de overtuiging dat verslaafden geen criminelen zijn, maar patiënten. Toch werkte de sector lange tijd nauw samen met justitie. En hoewel de verslavingszorg zich keerde tegen de aloude idee dat verslaafden slappelingen zijn, kampten hulpverleners zelf ook regelmatig met gevoelens van weerzin en ergernis ten opzichte van hun klanten. 

  Deze kloof tussen ideaal en realiteit loopt als een rode draad door de geschiedenis van de verslavingszorg. Toch heeft het streven naar medicalisering van verslaving ook een belangrijke bijdrage geleverd aan de inmiddels wijdverbreide opvatting dat onmatige drank- en drugsgebruikers onze solidariteit en mededogen verdienen. 

  Gemma Blok is universitair docent aan de Leerstoelgroep Nederlandse Geschiedenis van de Universiteit van Amsterdam, en gastdocent Medische Geschiedenis aan de Vrije Universiteit. Eerder verscheen van haar bij Nieuwezijds Baas in eigen brein.

  Recensie(s)

  Het boek beschrijft honderd jaar drank- en drugshulpverlening van 1890 tot 1990 in Nederland. Aan de orde komen zowel de 'gebruiker' van de diverse middelen, van alcohol tot morfine en chemische drugs als de hulpverlening zelf en de wijze waarop deze gestalte kreeg, varierend van straf tot behandeling. Het boek is chronologisch geschreven. De afwisseling van verhalen van gebruikers, de maatschappelijke inzichten van dat moment en de behandelmethodes die van toepassing werden geacht, maakt het boek tot een bijzonder goed leesbaar geheel. De schrijfstijl is aansprekend, de tekst af en toe onderbroken door zwart-witfoto's. Niet alleen is het boek uit geschiedkundig oogpunt een aanwinst, maar de per hoofdstuk getrokken conclusies kunnen uitstekend dienen om de discussie op politiek en maatschappelijk niveau rond de hulpverlening aan alcohol- en drugsverslaafden een stimulans te geven om zo weer nieuwe wegen in te kunnen slaan. Tot slot een uitvoerig notenapparaat en literatuurlijst. De schrijfster is universitair docent aan de Leerstoelgroep Nederlandse Geschiedenis van de Universiteit van Amsterdam.

  Beitj van Ek


  Partij :

  Aantal : 414 stuks
  Pallets : 1 stuks
  Retailwaarde : € 21,49
  Take all prijs : € 2,15 p/st