partijhandel Europa

partijhandel Europa - partijhandel_europa

partijhandel Europa, een breed werkgebied.

Onze partijhandel strekt zich niet alleen uit in Friesland, Nederland maar ook daar buiten in Europa of zelfs buiten Europa.
Met partijhandel Europa duiden wij dan ook slechts een deel van onze activiteiten in de partijhandel aan.
Bel of mail ons daarom gerust met uw wensen zodat wij een passend voorstel kunnen doen.

 

Download ook onze handige gratis App met actueel aanbod.

partijhandel Europa - apple_store partijhandel Europa - pm-android-store

 

Pagina's

Nieuws

Artikelen

 • Amsterdam op de helling

  Amsterdam op de Helling

  Rond 1970 was een groot deel van Amsterdam in verval. Wat was daarvan de oorzaak, en wat werd eraan gedaan? Amsterdam op de helling is een boek over de meest spectaculaire stadsvernieuwing in Nederland.

  Zonder slag of stoot ging het niet: de omvangrijke stadsvernieuwing in de jaren zeventig en tachtig. onder het motto 'bouwen voor de buurt' ondergingen vervallen wijken een ingrijpende verandering, met als resultaat dat verkrotting en achterbuurten voorgoed geschiedenis waren.

  In Amsterdam op de helling beschrijft Herman de Liagre Böhl hoe de vernieuwingen in hun werk zijn gegaan, met aan de ene kant flamboyante bestuurders als jan Schaefer en Han Lammers, en aan de andere kant krakers en (andere) boze bewoners, maar uiteindelijk ook veel dankbare Amsterdammers.

  Recensie(s)

  In Amsterdam zijn de oude volkswijken zoals de Kinkerbuurt, de Pijp en de Nieuwmarkt, door de stadsvernieuwing die in de jaren zeventig van de twintigste eeuw op gang is gekomen, weer leefbaar. Bij deze renovaties is er een centrale rol voor de Amsterdamse wethouder Jan Schaefer, die bij zijn aantreden in 1978 politieke verantwoordelijkheid nam voor elf stadsvernieuwingsgebieden. De rol van Schaefer wordt in het boek geplaatst in een historische context. Kort en bondig worden onder meer het ontstaan van de binnenstad, de revolutiebouw van eind negentiende eeuw en het belang van de Amsterdamse School, ideologisch verwant aan de sociaal democratie, geschetst. Binnen dit proces is een prominente rol weggelegd voor de kraakbeweging, de luis in de pels van de bestuurders. Het taalgebruik in dit standaardwerk is zeer verzorgd. Binnen de intelligente teksten is veel ruimte gegeven voor historische anekdotes. Een uitgebreid notenapparaat, bronnenoverzicht en register vormen de bijlagen van dit belangrijke naslagwerk over een stad in ontwikkeling. Het boek bevat foto's in kleur en zwart-wit vanaf eind negentiende eeuw tot nu.

  Ruud Booms  Partij :

  Aantal : 304 stuks
  Pallets : 1 stuks
  Retailwaarde : € 31,50 /excl. € 3,50 verzendkosten
  Take all prijs : € 3,15 p/st

 • Turks Nederlands luisterpaspoort

  Turks - Nederlands taalcursus

  CD met gesproken Turks - Nederlands taalcursus
  Totaal 650 tot 700 stuks
  Staat in Witmarsum - Frl
  Mag weg voor 10% van de retailwaarde + 6% BTW
  Er worden 650 stuks berekend, alles wat extra is is geluk.

  Productspecificaties

  Auteur
          Babel Talencursus
  Taal
          Nederlands
  Afmetingen
          10x116x145 mm
  Gewicht
          105,00 gram
  Verschijningsdatum
          december 2007
  Druk
          1
  ISBN10
          9085880084
  ISBN13
          9789085880080
 • Million-dollar Classics

  Million-dollar Classics

  The World's Most Expensive Cars

   
  Auteur: 
  Taal: Engels
   

  Samenvatting

  The allure of beautiful and rare cars is timeless, since the dawn of the automotive age people have aspired to own and drive the fastest, the coolest, and the most expensive cars. Million Dollar Classics-The World's Most Expensive Cars is a lavish photographic collection of some of the most sought after models that have been made available for auction in recent years. All of the cars featured in this elegant book attained auction prices upwards of $1,000,000, making them the most desired cars in the world, as well as the most expensive. Captured on camera by specialist automobile photographer Simon Clay the stunning images in this book are accompanied by an informative text that gives the reader the specs, history and other fascinating details of these dream vehicles.
   
  Partij :
  • 1 pallet - 158 stuks
  • Retailwaarde € 26,50 pst
  • Levering aan huis binnen Nederland voor € 5,95 per order.
 • Please Your Lover

  Please your lover

  50 spannende tips om je man te verwennen

  Geef je liefdesleven een boost met deze grappige, hete sekstips… Hij zal je smeken om meer!

   

  Productspecificaties

  Auteur

  Cassandra Lorius Lorius, Cassandra
  Soort
  Met illustraties
  Taal
  Nederlands
  Vertaald uit het
  Engels
  Vertaald door
  Tanja Timmerman
  Oorspronkelijke titel
  50 Ways To Please Your Lover
  Afmetingen
  12x148x148 mm
  Gewicht
  199,00 gram
  Verschijningsdatum
  september 2010
  Druk
  1
  ISBN10
  9048303117
  ISBN13
  9789048303113

  Je vindt dit boek in

  Categorieën
  Onderwerp
  Liefde & Romantiek
  Uitvoering
  Boek
  Verschijningsvorm
  Hardcover
  Verschijningsjaar
  2010

     Partij :

  Aantal : 1.350 stuks
  Pallets : 1 stuks
  Retailwaarde : € 22,40  /  UITVERKOCHT OP BOL!
  Take all prijs : € 2,24 p/st

 • Hét Tuinboek van Nederland

  Hét Tuinboek van Nederland

  Nederland wilt weten. Zo ziet u in tekst en beeld meer dan honderd belangrijke klassieke en moderne tuinen, van de klassieke kasteeltuin van Middachten tot de moderne, woeste beplantingen van Schiphol. Kwekers en tuinontwerpers worden op een rij gezet, van traditioneel tot experimenteel, van Mien Ruys tot Adriaan Geuze.
  Tuinbegrippen worden helder uitgelegd: een berceau is een overdekte loofgang, een betonnen vijver heet een bassin. Wat is een border en wat mag je van een beplantingsplan verwachten? Daarnaast geeft het boek veel informatie over beroeps- en belangenorganisaties, van Hortusvereniging tot tophoveniers. Alle ruim driehonderd beschreven onderwerpen zijn voorzien van nuttige referenties als adres en website. 
  Het Tuinboek Nederland is daarmee een handzame en onmisbare groene bijbel voor zowel ervaren en startende tuinliefhebbers.

  Recensie(s)

  Nu een handzaam tuinboek alias naslagwerk, waarin niet het tuinieren zelf, maar juist alle andere zaken die met Nederlandse tuinen te maken hebben, centraal staan. Na een korte tuingeschiedenis volgen meer dan driehonderd alfabetische besprekingen. Tuinen (bv. de vijver-, kasteel-, museum-, model- of grachtentuin), maar ook parken zoals de Keukenhof met de geschiedenis en bezichtigingmogelijkheden, architecten als Mien Ruys of Leonard Springer, hoveniers, auteurs, tijdschriften, begrippen uit de tuinwereld (van Land art, struiken tot schelpengrot), belangenorganisaties of mensen als Jac. P. Thijsse krijgen aandacht. Elke bespreking, voorzien van een kop, beslaat een pagina. De tekst staat in kolommen in een klein lettertype. Een (kleuren)foto of illustratie met een korte uitleg is toegevoegd. Waar mogelijk is, zeer stimulerend, een adres of website(s) bijgevoegd. De auteur (redacteur 'Onze Eigen Tuin') biedt in heldere taal veel informatie, inspiratiebronnen en bezienswaardigheden. Een boeiend overzicht van het Nederlandse tuingebeuren. Voor de vakman en de genieter. Met register.

  Jacolien Zwart  Partij :

  Aantal : 2.230 stuks
  Pallets : 3 stuks
  Retailwaarde : € 4,90
  Take all prijs : € 0,45 p/st

 • Ziek of zwak

  Ziek of zwak

  Zijn verslaafden patiënten, zwakkelingen of gewoon lastpakken? Moet hun behandeling zich richten op afkicken of op het ondersteunen van chronisch, gecontroleerd gebruik? In Ziek of zwak schetst Gemma Blok de historische achtergrond bij deze actuele discussies. 

  De Nederlandse verslavingszorg ontstond eind negentiende eeuw vanuit de wens drankzuchtigen te 'redden' en genezen. Naast afkicken ontstond na de nodige strijd binnen de sector een tweede doelstelling: 'harm reduction', het beperken van de sociale en medische schade die een verslaving aanricht. 

  De geschiedenis van de verslavingszorg wordt gekenmerkt door tegenstrijdigheden. Men startte vanuit de overtuiging dat verslaafden geen criminelen zijn, maar patiënten. Toch werkte de sector lange tijd nauw samen met justitie. En hoewel de verslavingszorg zich keerde tegen de aloude idee dat verslaafden slappelingen zijn, kampten hulpverleners zelf ook regelmatig met gevoelens van weerzin en ergernis ten opzichte van hun klanten. 

  Deze kloof tussen ideaal en realiteit loopt als een rode draad door de geschiedenis van de verslavingszorg. Toch heeft het streven naar medicalisering van verslaving ook een belangrijke bijdrage geleverd aan de inmiddels wijdverbreide opvatting dat onmatige drank- en drugsgebruikers onze solidariteit en mededogen verdienen. 

  Gemma Blok is universitair docent aan de Leerstoelgroep Nederlandse Geschiedenis van de Universiteit van Amsterdam, en gastdocent Medische Geschiedenis aan de Vrije Universiteit. Eerder verscheen van haar bij Nieuwezijds Baas in eigen brein.

  Recensie(s)

  Het boek beschrijft honderd jaar drank- en drugshulpverlening van 1890 tot 1990 in Nederland. Aan de orde komen zowel de 'gebruiker' van de diverse middelen, van alcohol tot morfine en chemische drugs als de hulpverlening zelf en de wijze waarop deze gestalte kreeg, varierend van straf tot behandeling. Het boek is chronologisch geschreven. De afwisseling van verhalen van gebruikers, de maatschappelijke inzichten van dat moment en de behandelmethodes die van toepassing werden geacht, maakt het boek tot een bijzonder goed leesbaar geheel. De schrijfstijl is aansprekend, de tekst af en toe onderbroken door zwart-witfoto's. Niet alleen is het boek uit geschiedkundig oogpunt een aanwinst, maar de per hoofdstuk getrokken conclusies kunnen uitstekend dienen om de discussie op politiek en maatschappelijk niveau rond de hulpverlening aan alcohol- en drugsverslaafden een stimulans te geven om zo weer nieuwe wegen in te kunnen slaan. Tot slot een uitvoerig notenapparaat en literatuurlijst. De schrijfster is universitair docent aan de Leerstoelgroep Nederlandse Geschiedenis van de Universiteit van Amsterdam.

  Beitj van Ek


  Partij :

  Aantal : 414 stuks
  Pallets : 1 stuks
  Retailwaarde : € 21,49
  Take all prijs : € 2,15 p/st

Google pagina's