Partijhandel website

Partijhandel website - 13254039_475143286009030_2278793698852492524_n

Welkom op de Partijhandel website.

De websote voor handelaren, marktkooplui, winkeliers importeurs en exporteurs.
Op onze Partijhandel website trefr u leuke, grote maar vooral goedkope partijen aan met een grote diversiteit.

Neem gerust een kijkje in ons aanbod of kom eens langs in onze cash en carry

 

Download ook onze handige gratis App met actueel aanbod.

Partijhandel website - apple_store Partijhandel website - pm-android-store

 

Pagina's

Nieuws

Artikelen

 • 1000 dingen doen in Amsterdam

  1000 dingen doen in Amsterdam

  1000 dingen doen in Amsterdam laat zien dat Amsterdam veel meer te bieden heeft dan de Dam, Madam Tussauds en het Anne Frankhuis. Deze inspiratiegids neemt lezers mee naar gekke, speciale, spectaculaire en onbekende activiteiten. Een rondreis langs vergeten hofjes, bijzondere architectuur, culinaire hoogstandjes en eigentijdse stadsavonturen. Als klap op de vuurpijl vertellen tien bekende Amsterdammers over hun favoriete plekken in hun geliefde stad. Een unieke gids voor iedereen die van Amsterdam houdt en wel eens iets anders wil doen!

  Recensie(s)

  Selectie van duizend activiteiten in Amsterdam, waarvan het overgrote deel de platgetreden hoogtepunten buiten beschouwing laat. De bestemmingen varieren van aparte winkeltjes, hippe horeca, bijzondere architectuur en trendy nachtclubs tot audiotours op straat, rondleidingen in theaters, sportieve activiteiten, goed verborgen groene paradijsjes en onbekende galerieen. Bijvoorbeeld de tandenborstelwinkel, designhotel Canalhouse, de museumtram en de fietsbrug Nescio. De activiteiten zijn per stadsdeel geordend. Beschreven in ultrakorte vlotte teksten onder leuke kopjes met verwijzing naar adres en/of website. Geillustreerd met foto's en themalijstjes (spierpijn, geld speelt geen rol, filmhuizen). Achterin een register die de lemma's op soort (museum, sport, winkel, restaurant) ontsluit. Toch valt het niet mee, snel iets van je gading te vinden. Een overzicht ontbreekt en de teksten moeten gelezen worden om een eerste indruk van de activiteit en de locatie te krijgen. Wel een uitstekende selectie voor eigentijdse beleving van de hoofdstad.

  Ria Warmerdam


  Partij :

  Aantal : 768 stuks
  Pallets : 1 stuks
  Retailwaarde : € 14,40
  Take all prijs : € 1,45 p/st

 • Hét Tuinboek van Nederland

  Hét Tuinboek van Nederland

  Nederland wilt weten. Zo ziet u in tekst en beeld meer dan honderd belangrijke klassieke en moderne tuinen, van de klassieke kasteeltuin van Middachten tot de moderne, woeste beplantingen van Schiphol. Kwekers en tuinontwerpers worden op een rij gezet, van traditioneel tot experimenteel, van Mien Ruys tot Adriaan Geuze.
  Tuinbegrippen worden helder uitgelegd: een berceau is een overdekte loofgang, een betonnen vijver heet een bassin. Wat is een border en wat mag je van een beplantingsplan verwachten? Daarnaast geeft het boek veel informatie over beroeps- en belangenorganisaties, van Hortusvereniging tot tophoveniers. Alle ruim driehonderd beschreven onderwerpen zijn voorzien van nuttige referenties als adres en website
  Het Tuinboek Nederland is daarmee een handzame en onmisbare groene bijbel voor zowel ervaren en startende tuinliefhebbers.

  Recensie(s)

  Nu een handzaam tuinboek alias naslagwerk, waarin niet het tuinieren zelf, maar juist alle andere zaken die met Nederlandse tuinen te maken hebben, centraal staan. Na een korte tuingeschiedenis volgen meer dan driehonderd alfabetische besprekingen. Tuinen (bv. de vijver-, kasteel-, museum-, model- of grachtentuin), maar ook parken zoals de Keukenhof met de geschiedenis en bezichtigingmogelijkheden, architecten als Mien Ruys of Leonard Springer, hoveniers, auteurs, tijdschriften, begrippen uit de tuinwereld (van Land art, struiken tot schelpengrot), belangenorganisaties of mensen als Jac. P. Thijsse krijgen aandacht. Elke bespreking, voorzien van een kop, beslaat een pagina. De tekst staat in kolommen in een klein lettertype. Een (kleuren)foto of illustratie met een korte uitleg is toegevoegd. Waar mogelijk is, zeer stimulerend, een adres of website(s) bijgevoegd. De auteur (redacteur 'Onze Eigen Tuin') biedt in heldere taal veel informatie, inspiratiebronnen en bezienswaardigheden. Een boeiend overzicht van het Nederlandse tuingebeuren. Voor de vakman en de genieter. Met register.

  Jacolien Zwart  Partij :

  Aantal : 2.230 stuks
  Pallets : 3 stuks
  Retailwaarde : € 4,90
  Take all prijs : € 0,45 p/st