Restpartijen Friesland

Restpartijen Friesland - partijgoederen

Restpartijen Friesland wij hebben ze in alle soorten en aantallen. Restpartijen Friesland of het nu gaat om 10 stuks kleding, 5.000 paar schoenen of een partij Calgonit wij hebben het meeste gewoon voorradig.

Via onze nieuwe Cash en Carry bieden wij onze restpatijen aan in Friesland.

Door bij verschillende bedrijven restpartijen aan te kopen houden wij een gevarieerd en breed aanbod.

 

Download ook onze handige gratis App met actueel aanbod.

Restpartijen Friesland - apple_store Restpartijen Friesland - pm-android-store

 

Pagina's

Nieuws

Artikelen

 • 1000 dingen doen in Amsterdam

  1000 dingen doen in Amsterdam

  1000 dingen doen in Amsterdam laat zien dat Amsterdam veel meer te bieden heeft dan de Dam, Madam Tussauds en het Anne Frankhuis. Deze inspiratiegids neemt lezers mee naar gekke, speciale, spectaculaire en onbekende activiteiten. Een rondreis langs vergeten hofjes, bijzondere architectuur, culinaire hoogstandjes en eigentijdse stadsavonturen. Als klap op de vuurpijl vertellen tien bekende Amsterdammers over hun favoriete plekken in hun geliefde stad. Een unieke gids voor iedereen die van Amsterdam houdt en wel eens iets anders wil doen!

  Recensie(s)

  Selectie van duizend activiteiten in Amsterdam, waarvan het overgrote deel de platgetreden hoogtepunten buiten beschouwing laat. De bestemmingen varieren van aparte winkeltjes, hippe horeca, bijzondere architectuur en trendy nachtclubs tot audiotours op straat, rondleidingen in theaters, sportieve activiteiten, goed verborgen groene paradijsjes en onbekende galerieen. Bijvoorbeeld de tandenborstelwinkel, designhotel Canalhouse, de museumtram en de fietsbrug Nescio. De activiteiten zijn per stadsdeel geordend. Beschreven in ultrakorte vlotte teksten onder leuke kopjes met verwijzing naar adres en/of website. Geillustreerd met foto's en themalijstjes (spierpijn, geld speelt geen rol, filmhuizen). Achterin een register die de lemma's op soort (museum, sport, winkel, restaurant) ontsluit. Toch valt het niet mee, snel iets van je gading te vinden. Een overzicht ontbreekt en de teksten moeten gelezen worden om een eerste indruk van de activiteit en de locatie te krijgen. Wel een uitstekende selectie voor eigentijdse beleving van de hoofdstad.

  Ria Warmerdam


  Partij :

  Aantal : 768 stuks
  Pallets : 1 stuks
  Retailwaarde : € 14,40
  Take all prijs : € 1,45 p/st

 • Amsterdam Kalender partij

  Amsterdam Kalender

  Leuk partijtje Amsterdam verjaardags kalenders
  96 stuks
  Per stuk verpakt in plastic
  Retail waarde € 13,95

 • Amsterdam op de helling

  Amsterdam op de Helling

  Rond 1970 was een groot deel van Amsterdam in verval. Wat was daarvan de oorzaak, en wat werd eraan gedaan? Amsterdam op de helling is een boek over de meest spectaculaire stadsvernieuwing in Nederland.

  Zonder slag of stoot ging het niet: de omvangrijke stadsvernieuwing in de jaren zeventig en tachtig. onder het motto 'bouwen voor de buurt' ondergingen vervallen wijken een ingrijpende verandering, met als resultaat dat verkrotting en achterbuurten voorgoed geschiedenis waren.

  In Amsterdam op de helling beschrijft Herman de Liagre Böhl hoe de vernieuwingen in hun werk zijn gegaan, met aan de ene kant flamboyante bestuurders als jan Schaefer en Han Lammers, en aan de andere kant krakers en (andere) boze bewoners, maar uiteindelijk ook veel dankbare Amsterdammers.

  Recensie(s)

  In Amsterdam zijn de oude volkswijken zoals de Kinkerbuurt, de Pijp en de Nieuwmarkt, door de stadsvernieuwing die in de jaren zeventig van de twintigste eeuw op gang is gekomen, weer leefbaar. Bij deze renovaties is er een centrale rol voor de Amsterdamse wethouder Jan Schaefer, die bij zijn aantreden in 1978 politieke verantwoordelijkheid nam voor elf stadsvernieuwingsgebieden. De rol van Schaefer wordt in het boek geplaatst in een historische context. Kort en bondig worden onder meer het ontstaan van de binnenstad, de revolutiebouw van eind negentiende eeuw en het belang van de Amsterdamse School, ideologisch verwant aan de sociaal democratie, geschetst. Binnen dit proces is een prominente rol weggelegd voor de kraakbeweging, de luis in de pels van de bestuurders. Het taalgebruik in dit standaardwerk is zeer verzorgd. Binnen de intelligente teksten is veel ruimte gegeven voor historische anekdotes. Een uitgebreid notenapparaat, bronnenoverzicht en register vormen de bijlagen van dit belangrijke naslagwerk over een stad in ontwikkeling. Het boek bevat foto's in kleur en zwart-wit vanaf eind negentiende eeuw tot nu.

  Ruud Booms  Partij :

  Aantal : 304 stuks
  Pallets : 1 stuks
  Retailwaarde : € 31,50 /excl. € 3,50 verzendkosten
  Take all prijs : € 3,15 p/st

 • Amsterdam, Het Mekka Van De Volkshuisvesting

  Amsterdam, Het Mekka Van De Volkshuisvesting

  Met de revolutionaire Woningwet van 1901, het elan van bestuurders als Wibaut en de inspiratie van Berlage en later de Amsterdamse School heeft een handvol woningbouwverenigingen van het vooroorlogse Amsterdam in een relatief korte periode een mekka van de volkshuisvesting gemaakt. Zo kon de architectuur tot stand komen waar Amsterdam nog steeds beroemd door is. In deze publicatie wordt dit succesverhaal voor het eerst te boek gesteld. Er wordt uitgebreid ingegaan op de belangrijkste hoofdpersonen (architecten en bestuurders) en hun idee'n en op het bestuurlijke, intellectuele en architectonische klimaat waarin deze internationaal geroemde volkswoningbouw tot stand kwam. Het boek sluit af met een complete en rijk ge•llustreerde catalogus van alle in deze periode gerealiseerde Amsterdamse woningbouwprojecten.


  Partij :

  Aantal : 400 stuks
  Pallets : 2 stuks
  Retailwaarde : € 21,45
  Take all prijs : € 2,15 p/st

 • De Avontuurlijke Minnaar

  De avontuurlijke minnaar

  Seks is een avontuur – ontdek je verlangens

  Vertrouwen in je partner is de basis van alle seks. Daarna kun je een hoger niveau bereiken waarin je dieper ingaat op de geheime verlangens van je partner. Dit boek is een perfecte metgezel op momenten waarop je inspiratie zoekt voor het verhogen van je adrenalinepeil en wanneer het nodig is om de grenzen van je relatie te verleggen.


  Partij :

  Aantal : 1.872 stuks
  Pallets : 1 stuks
  Retailwaarde : € 6,40
  Take all prijs : € 0,65 p/st

  Bijzonderheden : past door brievenbus

 • Geef mij maar Amsterdam

  Geef mij maar Amsterdam

  Wat vertellen de gezongen getuigenissen van Amsterdammers over de geschiedenis van hun stad? Waar hield de Amsterdammer zich mee bezig, waarom maakte hij zich de afgelopen eeuw kwaad of waartegen zette hij zich af? En wat is er allemaal bewaard gebleven aan Amsterdamse straatliederen, protestliederen, cabaretliederen en raps?Patrick van den Hanenberg en Lisa Wade vertellen in Geef mij maar Amsterdam op toegankelijke wijze de geschiedenis van Amsterdam aan de hand van de liedjes die er werden gezongen. De unieke vondsten die ze deden geven een ongekend beeld van het ware leven in de zo bejubelde stad.

  Recensie(s)

  De gezongen geschiedenis van Amsterdam vanaf 1900 tot 2006 is een ontdekkingsreis naar het in liederen vastgelegde verleden van een bijzondere stad. Elk decennium heeft een groot aantal levensliederen opgeleverd. In de teksten van uiteenlopende artiesten als Louis Davids, Eduard Jacobs, Pisuisse, Johnny Jordaan, Tante Leen en het rapduo Lange Frans en Baas B klinkt het leven van de straat. De levensliedjes zijn vooral ontstaan in de Amsterdamse Jordaan en snijden onderwerpen aan als liefde, dood, armoede, drankmisbruik en eenvoudig plezier aan de Amsterdamse grachten en rond de Westerkerk. De liedteksten zijn geintegreerd in de onderscheiden historische feiten. De daarbijhorende informatieve teksten zijn sober en tippen kort de meest indrukwekkende gebeurtenissen aan, zoals de moord op Theo van Gogh in november 2004. Een uitgebreid notenapparaat geeft per hoofdstuk informatie over tekstschrijvers, zangers en componisten. Naast een literatuur- en bronnenoverzicht is een namenregister opgenomen. Met zwart-witfoto's.

  Ruud Booms  Partij :

  Aantal : 270 stuks
  Pallets : 1 stuks
  Retailwaarde : € 13,49 /excl. € 3,50 verzendkosten
  Take all prijs : € 1,35 p/st

 • In and Out of Amsterdam

  In and Out of Amsterdam

  Published to accompany a major exhibition at The Museum of Modern Art showing from 19 July to 5 October 2009. During the 1960s and 1970s, Amsterdam was a nexus of intense art activities, drawing artists from all over the world including Stanley Brouwn, Gilbert & George, Sol Lewitt, Chartotte Posenenske, Allen Ruppersberg, and Lawrence Weiner. Reciprocally, some of the most influential Dutch artists traveled abroad extensively before establishing themselves in Amsterdam: Jan Dibbets studied in London, while Ger van Elk and Bas Jan Ader trained in Los Angeles. As a result of this new mobility, a dynamic cross-pollination of ideas and influences took place between artists of different nationalities, and many produced works directly related to the notion of travel and the city that fostered them. ln & Out of Amsterdam presents more than 120 works - including works on paper, installations, photographs and films - by artists who were part of this remarkable creative culture. Essays, accompanied by lively illustrations and documentary photographs, illuminate the significance of these works as welt as the unprecedented role that prints, bulletins posters, mail art, artists' book and ephemera played in the artists' discourse. A brief essay or interview introduces each artist, and an extensive chronology, bibliography and illustrated checklist round out this unique volume.


  Partij :

  Aantal : 36 stuks
  Pallets : 0,1 stuks
  Retailwaarde : € 22,50
  Take all prijs : € 2,25 p/st

 • Million-dollar Classics

  Million-dollar Classics

  The World's Most Expensive Cars

   
  Auteur: 
  Taal: Engels
   

  Samenvatting

  The allure of beautiful and rare cars is timeless, since the dawn of the automotive age people have aspired to own and drive the fastest, the coolest, and the most expensive cars. Million Dollar Classics-The World's Most Expensive Cars is a lavish photographic collection of some of the most sought after models that have been made available for auction in recent years. All of the cars featured in this elegant book attained auction prices upwards of $1,000,000, making them the most desired cars in the world, as well as the most expensive. Captured on camera by specialist automobile photographer Simon Clay the stunning images in this book are accompanied by an informative text that gives the reader the specs, history and other fascinating details of these dream vehicles.
   
  Partij :
  • 1 pallet - 158 stuks
  • Retailwaarde € 26,50 pst
  • Levering aan huis binnen Nederland voor € 5,95 per order.
 • De olijke tweeling Dagboek

  De olijke tweeling Dagboek

  Omdat Ellis en Thelma Bongers geen moeder meer hebben, worden ze verzorgd door een kinderjuf. Maar de kinderjuf kan het niet goed vinden met de tweeling. Ze beschuldigt hen zelfs van diefstal! Verdrietig gaat de tweeling zelf op zoek naar een lieve moeder. Ze plaatsen een korte advertentie in de krant: 'Juf, die een mama wil zijn. Vrijdag van acht tot negen'. Zal hun plan slagen? Arja Peters startte de serie 'De Olijke Tweeling' in 1958. Deze uitgave is een herziene versie van het eerste deel.

   

  Partij :

  Aantal : 523 stuks
  Pallets : 1 stuks
  Retailwaarde : € 8,00 p/st
  Take all prijs : € 0,80 p/st

   

 • Please Your Lover

  Please your lover

  50 spannende tips om je man te verwennen

  Geef je liefdesleven een boost met deze grappige, hete sekstips… Hij zal je smeken om meer!

   

  Productspecificaties

  Auteur

  Cassandra Lorius Lorius, Cassandra
  Soort
  Met illustraties
  Taal
  Nederlands
  Vertaald uit het
  Engels
  Vertaald door
  Tanja Timmerman
  Oorspronkelijke titel
  50 Ways To Please Your Lover
  Afmetingen
  12x148x148 mm
  Gewicht
  199,00 gram
  Verschijningsdatum
  september 2010
  Druk
  1
  ISBN10
  9048303117
  ISBN13
  9789048303113

  Je vindt dit boek in

  Categorieën
  Onderwerp
  Liefde & Romantiek
  Uitvoering
  Boek
  Verschijningsvorm
  Hardcover
  Verschijningsjaar
  2010

     Partij :

  Aantal : 1.350 stuks
  Pallets : 1 stuks
  Retailwaarde : € 22,40  /  UITVERKOCHT OP BOL!
  Take all prijs : € 2,24 p/st