Snel 184.000 verdienen?

Snel 184.000 verdienen? - geld_verdienen(1)

Snel 184.000 verdienen?
Dat kan!

Momenteel hebben wij een 83.000 Kika wenskaarten staan met optie op 150.000 stuks.
Stel u koopt deze voor € 0,10 excl. BTW p/st en verkoopt ze voor € 1,50 p/st

In dat geval komen wij op onderstaande rekensom uit ;
Aankoop € 0,10
Steun Kika € 0,25
Kosten € 0,05
Onvoorzien € 0,05
BTW € 0,26
WINST € 0,79

Bij de 83.000 stuks is dit € 65.570 wat overblijft voor uw club of vereniging. (+ steun Kika € 20.750,-)
De investering vooraf is € 8.300,- in de vorm van aankoop kaarten.


Bij alle 233.000 stuks is dit zelfs € 184.070,- wat overblijft voor uw club of vereniging. (+ steun Kika € 58.250,-)
De investering vooraf is € 23.300,- in de vorm van aankoop kaarten.

 

Download ook onze handige gratis App met actueel aanbod.

Snel 184.000 verdienen? - apple_store Snel 184.000 verdienen? - pm-android-store 

Pagina's

Artikelen

 • Ziek of zwak

  Ziek of zwak

  Zijn verslaafden patiënten, zwakkelingen of gewoon lastpakken? Moet hun behandeling zich richten op afkicken of op het ondersteunen van chronisch, gecontroleerd gebruik? In Ziek of zwak schetst Gemma Blok de historische achtergrond bij deze actuele discussies. 

  De Nederlandse verslavingszorg ontstond eind negentiende eeuw vanuit de wens drankzuchtigen te 'redden' en genezen. Naast afkicken ontstond na de nodige strijd binnen de sector een tweede doelstelling: 'harm reduction', het beperken van de sociale en medische schade die een verslaving aanricht. 

  De geschiedenis van de verslavingszorg wordt gekenmerkt door tegenstrijdigheden. Men startte vanuit de overtuiging dat verslaafden geen criminelen zijn, maar patiënten. Toch werkte de sector lange tijd nauw samen met justitie. En hoewel de verslavingszorg zich keerde tegen de aloude idee dat verslaafden slappelingen zijn, kampten hulpverleners zelf ook regelmatig met gevoelens van weerzin en ergernis ten opzichte van hun klanten. 

  Deze kloof tussen ideaal en realiteit loopt als een rode draad door de geschiedenis van de verslavingszorg. Toch heeft het streven naar medicalisering van verslaving ook een belangrijke bijdrage geleverd aan de inmiddels wijdverbreide opvatting dat onmatige drank- en drugsgebruikers onze solidariteit en mededogen verdienen

  Gemma Blok is universitair docent aan de Leerstoelgroep Nederlandse Geschiedenis van de Universiteit van Amsterdam, en gastdocent Medische Geschiedenis aan de Vrije Universiteit. Eerder verscheen van haar bij Nieuwezijds Baas in eigen brein.

  Recensie(s)

  Het boek beschrijft honderd jaar drank- en drugshulpverlening van 1890 tot 1990 in Nederland. Aan de orde komen zowel de 'gebruiker' van de diverse middelen, van alcohol tot morfine en chemische drugs als de hulpverlening zelf en de wijze waarop deze gestalte kreeg, varierend van straf tot behandeling. Het boek is chronologisch geschreven. De afwisseling van verhalen van gebruikers, de maatschappelijke inzichten van dat moment en de behandelmethodes die van toepassing werden geacht, maakt het boek tot een bijzonder goed leesbaar geheel. De schrijfstijl is aansprekend, de tekst af en toe onderbroken door zwart-witfoto's. Niet alleen is het boek uit geschiedkundig oogpunt een aanwinst, maar de per hoofdstuk getrokken conclusies kunnen uitstekend dienen om de discussie op politiek en maatschappelijk niveau rond de hulpverlening aan alcohol- en drugsverslaafden een stimulans te geven om zo weer nieuwe wegen in te kunnen slaan. Tot slot een uitvoerig notenapparaat en literatuurlijst. De schrijfster is universitair docent aan de Leerstoelgroep Nederlandse Geschiedenis van de Universiteit van Amsterdam.

  Beitj van Ek


  Partij :

  Aantal : 414 stuks
  Pallets : 1 stuks
  Retailwaarde : € 21,49
  Take all prijs : € 2,15 p/st

Google pagina's