Stocklots App Friesland

Stocklots App Friesland - apple_store

Stocklots App Friesland is waar u op heeft gezocht. Speciaal voor Stocklots hebben wij een App ontwikkelt die het mogelijk maakt om een compleet aanbod te volgen van Stocklots. Ook nieuw aanbod zal regelmatig voorbij komen in de Stocklots App en u krijgt hiervoor een notificatie.

Erg hadig dus die stocklots App voor Friesland en de rest van Nederland!

 

Wilt u de gratis stocklots App downloaden? Dat kan!

Download ook onze handige gratis App met actueel aanbod.

Stocklots App Friesland - partijhandel-app-apple_store Stocklots App Friesland - partijhandel-app-pm-android-store

Pagina's

Nieuws

Artikelen

 • Amsterdam op de helling

  Amsterdam op de Helling

  Rond 1970 was een groot deel van Amsterdam in verval. Wat was daarvan de oorzaak, en wat werd eraan gedaan? Amsterdam op de helling is een boek over de meest spectaculaire stadsvernieuwing in Nederland.

  Zonder slag of stoot ging het niet: de omvangrijke stadsvernieuwing in de jaren zeventig en tachtig. onder het motto 'bouwen voor de buurt' ondergingen vervallen wijken een ingrijpende verandering, met als resultaat dat verkrotting en achterbuurten voorgoed geschiedenis waren.

  In Amsterdam op de helling beschrijft Herman de Liagre Böhl hoe de vernieuwingen in hun werk zijn gegaan, met aan de ene kant flamboyante bestuurders als jan Schaefer en Han Lammers, en aan de andere kant krakers en (andere) boze bewoners, maar uiteindelijk ook veel dankbare Amsterdammers.

  Recensie(s)

  In Amsterdam zijn de oude volkswijken zoals de Kinkerbuurt, de Pijp en de Nieuwmarkt, door de stadsvernieuwing die in de jaren zeventig van de twintigste eeuw op gang is gekomen, weer leefbaar. Bij deze renovaties is er een centrale rol voor de Amsterdamse wethouder Jan Schaefer, die bij zijn aantreden in 1978 politieke verantwoordelijkheid nam voor elf stadsvernieuwingsgebieden. De rol van Schaefer wordt in het boek geplaatst in een historische context. Kort en bondig worden onder meer het ontstaan van de binnenstad, de revolutiebouw van eind negentiende eeuw en het belang van de Amsterdamse School, ideologisch verwant aan de sociaal democratie, geschetst. Binnen dit proces is een prominente rol weggelegd voor de kraakbeweging, de luis in de pels van de bestuurders. Het taalgebruik in dit standaardwerk is zeer verzorgd. Binnen de intelligente teksten is veel ruimte gegeven voor historische anekdotes. Een uitgebreid notenapparaat, bronnenoverzicht en register vormen de bijlagen van dit belangrijke naslagwerk over een stad in ontwikkeling. Het boek bevat foto's in kleur en zwart-wit vanaf eind negentiende eeuw tot nu.

  Ruud Booms  Partij :

  Aantal : 304 stuks
  Pallets : 1 stuks
  Retailwaarde : € 31,50 /excl. € 3,50 verzendkosten
  Take all prijs : € 3,15 p/st

 • Geef mij maar Amsterdam

  Geef mij maar Amsterdam

  Wat vertellen de gezongen getuigenissen van Amsterdammers over de geschiedenis van hun stad? Waar hield de Amsterdammer zich mee bezig, waarom maakte hij zich de afgelopen eeuw kwaad of waartegen zette hij zich af? En wat is er allemaal bewaard gebleven aan Amsterdamse straatliederen, protestliederen, cabaretliederen en raps?Patrick van den Hanenberg en Lisa Wade vertellen in Geef mij maar Amsterdam op toegankelijke wijze de geschiedenis van Amsterdam aan de hand van de liedjes die er werden gezongen. De unieke vondsten die ze deden geven een ongekend beeld van het ware leven in de zo bejubelde stad.

  Recensie(s)

  De gezongen geschiedenis van Amsterdam vanaf 1900 tot 2006 is een ontdekkingsreis naar het in liederen vastgelegde verleden van een bijzondere stad. Elk decennium heeft een groot aantal levensliederen opgeleverd. In de teksten van uiteenlopende artiesten als Louis Davids, Eduard Jacobs, Pisuisse, Johnny Jordaan, Tante Leen en het rapduo Lange Frans en Baas B klinkt het leven van de straat. De levensliedjes zijn vooral ontstaan in de Amsterdamse Jordaan en snijden onderwerpen aan als liefde, dood, armoede, drankmisbruik en eenvoudig plezier aan de Amsterdamse grachten en rond de Westerkerk. De liedteksten zijn geintegreerd in de onderscheiden historische feiten. De daarbijhorende informatieve teksten zijn sober en tippen kort de meest indrukwekkende gebeurtenissen aan, zoals de moord op Theo van Gogh in november 2004. Een uitgebreid notenapparaat geeft per hoofdstuk informatie over tekstschrijvers, zangers en componisten. Naast een literatuur- en bronnenoverzicht is een namenregister opgenomen. Met zwart-witfoto's.

  Ruud Booms  Partij :

  Aantal : 270 stuks
  Pallets : 1 stuks
  Retailwaarde : € 13,49 /excl. € 3,50 verzendkosten
  Take all prijs : € 1,35 p/st

 • Please Your Lover

  Please your lover

  50 spannende tips om je man te verwennen

  Geef je liefdesleven een boost met deze grappige, hete sekstips… Hij zal je smeken om meer!

   

  Productspecificaties

  Auteur

  Cassandra Lorius Lorius, Cassandra
  Soort
  Met illustraties
  Taal
  Nederlands
  Vertaald uit het
  Engels
  Vertaald door
  Tanja Timmerman
  Oorspronkelijke titel
  50 Ways To Please Your Lover
  Afmetingen
  12x148x148 mm
  Gewicht
  199,00 gram
  Verschijningsdatum
  september 2010
  Druk
  1
  ISBN10
  9048303117
  ISBN13
  9789048303113

  Je vindt dit boek in

  Categorieën
  Onderwerp
  Liefde & Romantiek
  Uitvoering
  Boek
  Verschijningsvorm
  Hardcover
  Verschijningsjaar
  2010

     Partij :

  Aantal : 1.350 stuks
  Pallets : 1 stuks
  Retailwaarde : € 22,40  /  UITVERKOCHT OP BOL!
  Take all prijs : € 2,24 p/st

 • Vrouwen

  Vrouwen

  Miljonair en levensgenieter Al Robinson moet een boek schrijven. Zijn hele leven al bestudeert hij het fenomeen "vrouw" maar na zijn scheiding ziet hij eindelijk het licht.

  Al ontwikkelt de Theorie Van De Vijf Vrouwen waarbij hij de vijf belangrijkste eigenschappen die hij in een vrouw zoekt, verdeelt over meerdere partners. Hij kiest daarvoor een prostituee, zijn buurvrouw, een journaliste en zijn secretaresse. Tot hij de wonderschone architecte Maria ontmoet waar hij ernstig op verliefd wordt.

  Tussentijds schrijft Al zijn boek. het is een roman over een zekere Donald, die in de woelige jaren zestig zijn seksualiteit ontdekt. Na een strenge opvoeding raakt hij verzeild in de seksuele revolutie en het opkomend feminisme van de zeventiger en tachtiger jaren.


  Partij :

  Aantal : 2.713 stuks
  Pallets : 4 stuks
  Retailwaarde : € 13,40
  Take all prijs : € 1,25 p/st

 • Ziek of zwak

  Ziek of zwak

  Zijn verslaafden patiënten, zwakkelingen of gewoon lastpakken? Moet hun behandeling zich richten op afkicken of op het ondersteunen van chronisch, gecontroleerd gebruik? In Ziek of zwak schetst Gemma Blok de historische achtergrond bij deze actuele discussies. 

  De Nederlandse verslavingszorg ontstond eind negentiende eeuw vanuit de wens drankzuchtigen te 'redden' en genezen. Naast afkicken ontstond na de nodige strijd binnen de sector een tweede doelstelling: 'harm reduction', het beperken van de sociale en medische schade die een verslaving aanricht. 

  De geschiedenis van de verslavingszorg wordt gekenmerkt door tegenstrijdigheden. Men startte vanuit de overtuiging dat verslaafden geen criminelen zijn, maar patiënten. Toch werkte de sector lange tijd nauw samen met justitie. En hoewel de verslavingszorg zich keerde tegen de aloude idee dat verslaafden slappelingen zijn, kampten hulpverleners zelf ook regelmatig met gevoelens van weerzin en ergernis ten opzichte van hun klanten. 

  Deze kloof tussen ideaal en realiteit loopt als een rode draad door de geschiedenis van de verslavingszorg. Toch heeft het streven naar medicalisering van verslaving ook een belangrijke bijdrage geleverd aan de inmiddels wijdverbreide opvatting dat onmatige drank- en drugsgebruikers onze solidariteit en mededogen verdienen. 

  Gemma Blok is universitair docent aan de Leerstoelgroep Nederlandse Geschiedenis van de Universiteit van Amsterdam, en gastdocent Medische Geschiedenis aan de Vrije Universiteit. Eerder verscheen van haar bij Nieuwezijds Baas in eigen brein.

  Recensie(s)

  Het boek beschrijft honderd jaar drank- en drugshulpverlening van 1890 tot 1990 in Nederland. Aan de orde komen zowel de 'gebruiker' van de diverse middelen, van alcohol tot morfine en chemische drugs als de hulpverlening zelf en de wijze waarop deze gestalte kreeg, varierend van straf tot behandeling. Het boek is chronologisch geschreven. De afwisseling van verhalen van gebruikers, de maatschappelijke inzichten van dat moment en de behandelmethodes die van toepassing werden geacht, maakt het boek tot een bijzonder goed leesbaar geheel. De schrijfstijl is aansprekend, de tekst af en toe onderbroken door zwart-witfoto's. Niet alleen is het boek uit geschiedkundig oogpunt een aanwinst, maar de per hoofdstuk getrokken conclusies kunnen uitstekend dienen om de discussie op politiek en maatschappelijk niveau rond de hulpverlening aan alcohol- en drugsverslaafden een stimulans te geven om zo weer nieuwe wegen in te kunnen slaan. Tot slot een uitvoerig notenapparaat en literatuurlijst. De schrijfster is universitair docent aan de Leerstoelgroep Nederlandse Geschiedenis van de Universiteit van Amsterdam.

  Beitj van Ek


  Partij :

  Aantal : 414 stuks
  Pallets : 1 stuks
  Retailwaarde : € 21,49
  Take all prijs : € 2,15 p/st